godmorgon

jag vaknade för en timme sen.
åh :(

vi får se hur dagen stryrs! :)
tänkte duscha och så nu,
skriver så fort jag är klar :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: M

ja lilla du, luleå är långt upp i sverige men herregud, snö här hela tiden? nu får du fan ta och ge dig vi har haft varmare än stockholm i stort sett hela sommaren gumman, back off!



men du kanske inte vet skillnaden på fjällen och luleå? äckel .. haha

2009-09-12 @ 21:31:52
Postat av: maddelu

haha jag hade just tänkt skriva samma sak. bor i skellefteå.. och ni idioter som bor där nere är såååå mycket mer än oss? eller hur?

nej ni är bara idioter, idioter och större idioter

usch. vi som bor i skellefteå umeå luleå piteå har inte snö på sommaren? du är en korkad idiot.. vi har snö på vintern .. men inte fan på sommaren , fjortisjävel

2009-09-13 @ 00:00:37
Postat av: M

håller helt med dig där maddelu, dom i sthlm men tydligen bodde hon ju i örebro men dom där nere tror att dom är nått, dom är inte ett skit! hade aldrig klarat av att bo där! vi har haft varmast i hela sverige och då det är över 30 grader verkar ju du din dumma blondin tro att det finns snö, vi har lika lång sommar, vår, vinter och höst som er .. bara det att ni kanppt får nån snö alls! det är btw bara vi i norrland som kan festa på riktigt, ni dricker väl en 3,5 och blir sjukt packade! och norrland är inte så jävla litet och sådant som alla tror, vist är sthlm, gbg och malmö större men vi har det minst lika bra här om inte bättre?!



lägg ner .. haahahaha! btw, har du slutat uppdatera nu eller för att du blev rädd då du fick så många kommentarer om det du skrev i Dessies blogg?

2009-09-13 @ 13:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0